I forbindelse med at Jysk Storkøkken Service introducerede virksomhedens første mobile køkken, blev kunder, forretnings-forbindelser og presse inviteret til ”Åben container”.

 

Se her, hvad pressen efterfølgende har skrevet om initiativet med indretning af et køkken i en container.

 

 

Et rullende storkøkken

Jysk Storkøkken Service udlejer køkkener installeret i en container og med kapacitet til bespisning af 225 mennesker.

Af Jan Sisseck, Randers Amtsavis
Hvad gør man, når man for eksempel skal arrangere en større musikfestival og gerne vil servere lidt god, varm mad for de mange frivillige hjælpere? En oplagt og helt ny mulighed er at ringe til Jysk Storkøkken Service i Randers og bestille et køkken til det antal dage, festivalen kører.
    Så bliver et fuldt udstyret køkken leveret i en 20 fods container. Der skal blot tilsluttes vand og strøm, hvorefter køkkenet er klar til at blive indtaget af chefkokken og dennes assistenter.
    Ideen til det mobile køkken er ifølge indehaver af Jysk Storkøkken Service, Steen René, godt tre år gammel, men først nu har han, som han siger, fået taget sig sammen til at realisere den.
    - Muskelsvindfonden fik for nogle år siden doneret en sættervogn, som de udstyrede med køkkengrej. Og vi blev hyret til at stå for service og vedligeholdelse af køkkenmaskinerne i den. De bruger den først og fremmest til deres egne grønne koncerter, hvor de jo har et stort antal hjælpere, der skal bespises hver dag.

 

Læs hele artiklen fra Randers Amtsavis her

 

Et mobilt køkken kan være løsningen

Jysk Storkøkken Service i Randers har opfundet et mobilt køkken, som man kan leje, hvis plejehjemmets køkken skal bygges om eller midlertidigt lukkes

 

Af Rie Nielsen, freelancestorytellers for NyhedsInformation

Der er alt, hvad der skal være i Jysk Storkøkken Services nye opfindelse, mobilkøkkenet. Kogeplader, opvaskemaskine, konvektionsovn, kipgryde, køleskab, emhætter, ja endda blødgøringsanlæg og kaffemaskine. Alt professionelt storkøkkenudstyr, og alt sammen installeret i en 20-fods container.

I det mobile køkken kan der laves mad til 225 personer. Det kræver bare en haveslange til vandforsyningen og et elkabel.

 

Meningen med det mobile køkken er, at man kan opretholde bespisningen af de personer, der nyder godt af storkøkkenets mad, selv om man må lukke køkkenet for en periode.

- Det kan være, hvis et plejehjem skal bygges om, eller hvis myndighederne lukker køkkenet midlertidigt, fordi der måske skal ny belægning på gulvet. Det kan også være ved ulykker, hvis for eksempel en kro er brændt, og man stadig vil have mulighed for at lave mad til sine gæster, nævner mobilkøkkenets ophavsmand Steen René som eksempler.

 

Læs hele artiklen fra Nyhedsinformation her

Nyheder & Info

Messingvej 66C   

Tlf. 8644 7711  

E-post

8900 Randers

Fax 8644 7793

service@24h-service.dk

lej1koekken.dk

...En del af Jysk Storkøkken Service...

Køle- / frysecontainer

Mobilkøkkener og køl / frys

Forside

Mobilkøkken 1

Mobilkøkken 2

Mobilkøkken 3

Mobilkøkken 4

Jysk Storkøkken Service

Nyheder & Info

Lejebetingelser

Få fremsendt materiale

Mobilkøkken 5